Site Dili : TR

14.03.2017 Özel Hayat Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramı Kutlaması
Özel Hayat Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramı Kutlaması
12.03.2017 Şehitlerimizin Hayrına Lokma İkramında Bulunduk
Şehitlerimizin Hayrına Lokma İkramında Bulunduk Vatanımız için hayatını kaybeden tüm şehitlerimizin hayrına Hayat Hastanesi de vatandaşlarımıza lokma ikramında bulundu.
08.03.2017 8 Mart Şehr-i Kadınlar Buluşması
8 Mart Şehr-i Kadınlar Buluşması Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nedeniyle düzenlenen ‘Şehr-i Kadınlar Buluşması’, Merinos AKKM’de gerçekleşti.
25.02.2017 Dr. Hüseyin Çelen
Dr. Hüseyin Çelen " Bel Fıtığı Aniden Oluşmaz " Özel Hayat Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Hüseyin Çelen, bel fıtığının aniden oluşmadığını, ama aniden belirdiğini söyledi.
24.02.2017 Yenişehir Belediye Başkanına Ziyaret
Yenişehir Belediye Başkanına Ziyaret Hastanemiz Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Özkul ve Halkla İlişkiler Müdürü Mihriban Ürkmez, Yenişehir Belediye Başkanı Sayın Süleyman Çelik'i makamında ziyaret etti.
23.02.2017 Yenişehir Kaymakamına Ziyaret
Yenişehir Kaymakamına Ziyaret Yenişehir Kaymakamı Sayın Suat Seyitoğlu’nu makamında ziyaret ettik.
13.02.2017 Burkent Genel Müdürüne Ziyaret
Burkent Genel Müdürüne Ziyaret Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Ahmet Özkul ve Hastanesi Başhekimimiz Dr.Fatih Özkul, Burkent Genel Müdürü Mustafa Karakoç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
24.01.2017 İl Müftümüze Hayırlı Olsun Ziyareti
İl Müftümüze Hayırlı Olsun Ziyareti Bursa İl Müftüsü İzani Turan'ı makamında ziyaret ettik.
23.01.2017 Yıldırım Kent Konseyi Başkanı'na Ziyaret
Yıldırım Kent Konseyi Başkanı'na Ziyaret Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ömer Aykan'ı ziyaret ettik.
23.01.2017 Valimize Ziyarette Bulunduk
Valimize Ziyarette Bulunduk Hastanemizin yönetim kurulu üyeleri, Bursa Valimiz Sayın İzzettin Küçük'ü makamında ziyaret etti.
16.01.2017 Eşler İçin İlişki Pusulası
Eşler İçin İlişki Pusulası Özel Hayat Hastanesi Uzman Psikolog Filiz Yakmaz Basılgan, sağlam bir ilişkinin temellerinin ancak sağlıklı bir iletişim ile atılabileceğini söyledi.
16.01.2017 Minik Öğrencilere Diş Sağlığı Anlatıldı
Minik Öğrencilere Diş Sağlığı Anlatıldı Diş sağlığı konusunda keyifli bir anlatımla bilgi verildi.
09.01.2017 Bursalı kadınlar verem hakkında bilgilendirildi
Bursalı kadınlar verem hakkında bilgilendirildi Hayat Hastanesi Başhekimi ve Enfeksiyon hastalıkları uzmanı Dr. Ahmet Özkul, verem hakkında önemli bilgiler verdi.
09.01.2017 Hayat Hastanesi Kalite Birim Toplantısı
Hayat Hastanesi Kalite Birim Toplantısı Hastanemiz Kalite Yönetim Birimi sorumluları düzenlenen bir yemekte bir araya geldi.
09.01.2017 Personelimize  HIV (Aids) eğitimi verildi.
Personelimize HIV (Aids) eğitimi verildi. Hastane personelimize HIV (Aids) konusunda Hizmet içi eğitim verildi.
24.12.2016 VELİLERE ÖZEL SEMİNER
VELİLERE ÖZEL SEMİNER Samanlı Ortaokulu öğrenci velilerine “Aile İçi İletişim” konusunda eğitim semineri verildi.
24.12.2016 Türk Metal Sendikası 3 Nolu Şube’de Sağlık Konuşuldu
Türk Metal Sendikası 3 Nolu Şube’de Sağlık Konuşuldu Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanımız Uzm. Dr. Ahmet Özkul, katılımcılara check-up hakkında bilgi verdi.
23.12.2016 Topuk dikenine şok dalga tedavisi ile çözüm
Topuk dikenine şok dalga tedavisi ile çözüm Uzmanlar, iyileşmenin şok dalga tedavisi ile mümkün olduğunu söyledi.
23.12.2016 Her İki Dakikada Bir Kadın Bu Hastalıktan Hayatını Kaybediyor
Her İki Dakikada Bir Kadın Bu Hastalıktan Hayatını Kaybediyor Özel Hayat Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Nazmiye Şentürk, dünyada her iki dakika da bir kadının rahim ağzı kanserinden hayatını kaybettiğini söyledi.
23.12.2016 Çocuklarda Sağlıklı Beslenme Anlatıldı
Çocuklarda Sağlıklı Beslenme Anlatıldı Hayat Hastanesi Diyetisyeni Dilara Süngü Bulut tarafından Hülya Şahanoğlu Anaokulu’nda minik öğrencilere “Sağlıklı Beslenme” konusunda eğitim verildi.
30.11.2016 “Diyabetin Sinirlere Yaptığı Hasar EMG Cihazı ile Ölçülebilir”
“Diyabetin Sinirlere Yaptığı Hasar EMG Cihazı ile Ölçülebilir” Haluk Akış: “Hasar var ise onun ne boyutta ve neye bağlı olduğunu görebiliyoruz.''
29.11.2016 Hayat Hastanesi Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz Uzmanı Dr. Fulya Gürkan: - “40 yaş üstü erişkinlerin yaklaşık yüzde 20’si KOAH hastası”
Hayat Hastanesi Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz Uzmanı Dr. Fulya Gürkan: - “40 yaş üstü erişkinlerin yaklaşık yüzde 20’si KOAH hastası” Kronik obstrüktif akciğer hastalığı KOAH’ın ortaya çıkma sebebinin en başta geleni: Sigara!
28.11.2016 HAYAT HASTANESİ’NDEN YILDIRIMLI KADINLARA OBEZİTE SEMİNERİ…
HAYAT HASTANESİ’NDEN YILDIRIMLI KADINLARA OBEZİTE SEMİNERİ… Bursa Büyükşehir Belediyesi Hanımlar Lokali’nde düzenlenen seminerde sağlıklı beslenmenin püf noktaları ele alındı.
28.11.2016 DİYABET BİRÇOK HASTALIĞA DAVETİYE ÇIKARIYOR
DİYABET BİRÇOK HASTALIĞA DAVETİYE ÇIKARIYOR Diyabet metabolizma hastalıklarının en önemlilerindendir.