13.07.2017 İlkokul Öğrencilerine İlkyardımın Önemi Anlatıldı
İlkokul Öğrencilerine İlkyardımın Önemi Anlatıldı BURSA – Özel Hayat Hastanesi’ne bağlı Özkul İlkyardım eğitim Merkezi yetkilisi Nurten Molla tarafından Davutkadı Eşref Evcil İlkokulu öğrencilerine ilkyardım eğitimi verildi.
11.07.2017 7. Bahar Şöleni
7. Bahar Şöleni Bursa Kütahyalılar ve Ovaakçalılar Derneği'nin düzenlemiş olduğu 7. Bahar Şöleni'nde hastanemiz sağlık sponsoru olarak yerini aldı.Standımızı ziyaret eden katılımcılara hastanemizde verilen hizmetler konusunda bilgilendirmeler yapıldı.
11.07.2017 Orhaneli Karagöz Kültür Şenliği ve Yörük Türkmen Şöleni
Orhaneli Karagöz Kültür Şenliği ve Yörük Türkmen Şöleni 26.sını gerçekleştirilen Orhaneli Karagöz Kültür Şenliği ve Yörük Türkmen Şöleni'nde hastanemiz sağlık sponsoru olarak yerini aldı.
28.06.2017 40.yılında 40 Öğrenciye Karne Hediyesi Hayat’tan
40.yılında 40 Öğrenciye Karne Hediyesi Hayat’tan Bursa’da okulların kapanmasıyla karne heyecanı yaşayan çocuklara Hayat Hastanesi tarafından ’Karneni Getir Hediyeni Al’ etkinliği ile sürpriz hediyeler dağıtıldı.
12.05.2017 Hemşireler Günü Nostaljisi
Hemşireler Günü Nostaljisi Hayat Hastanesi’nde hastalara hizmet veren hemşireler nostaljiyi yaşattı.
23.04.2017 Hayat Hastanesi'nde 23 Nisan Coşkusu
Hayat Hastanesi'nde 23 Nisan Coşkusu Yedi Renkli Çınar Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan neşesini Özel Hayat Hastanesi’ne taşıdı.
19.04.2017 Hayat Hastanesi Sağlık Günleri Zafer Plaza'da Başladı
Hayat Hastanesi Sağlık Günleri Zafer Plaza'da Başladı Hayat Hastanesi’nden Zafer Plaza AVM’de sağlık günleri Op.Dr. Nazmiye Şentürk ile başladı.
19.04.2017 Özel Hayat Hastanesi'nden Helva İkramı
Özel Hayat Hastanesi'nden Helva İkramı Kutlu Doğum Haftası kapsamında yıllardır çeşitli etkinliklere imza atılan Özel Hayat Hastanesi’nde bu sefer de vatandaşlara helva ikram edildi.
17.04.2017 Hasvak'tan Özel Hayat Hastanesi'ne ödül
Hasvak'tan Özel Hayat Hastanesi'ne ödül 'Yılın Sağlığa Katkı Ödülleri' kategorisinde Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Özkul, ödül almaya hak kazandı.
27.03.2017 İz Kalmadan Güzelliğinize Güzellik Katmanız Mümkün
İz Kalmadan Güzelliğinize Güzellik Katmanız Mümkün İz Kalmadan Güzelliğinize Güzellik Katmanız Mümkün
27.03.2017 Ameliyat Masasından Kurtaran Fıtık Tedavi Yöntemi
Ameliyat Masasından Kurtaran Fıtık Tedavi Yöntemi Uzmanlar, son yıllarda toplumda oldukça sık duyulan bel ve boyun fıtığı rahatsızlığının proloterapiile ameliyat olmadan çözüme kavuşabileceğini söyledi.
27.03.2017 Hayat Hastahanesi EMET'li Öğrencilerle Buluştu
Hayat Hastahanesi EMET'li Öğrencilerle Buluştu Özel Hayat Hastanesi, sosyal sorumluluk etkinlikleri kapsamında Kütahya’nın Emet ilçesinde bulunan Emet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik “Bulaşıcı Hastalıklar ve Korunma Yöntemleri” semineri düzenledi.
14.03.2017 Özel Hayat Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramı Kutlaması
Özel Hayat Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramı Kutlaması
12.03.2017 Şehitlerimizin Hayrına Lokma İkramında Bulunduk
Şehitlerimizin Hayrına Lokma İkramında Bulunduk Vatanımız için hayatını kaybeden tüm şehitlerimizin hayrına Hayat Hastanesi de vatandaşlarımıza lokma ikramında bulundu.
08.03.2017 8 Mart Şehr-i Kadınlar Buluşması
8 Mart Şehr-i Kadınlar Buluşması Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nedeniyle düzenlenen ‘Şehr-i Kadınlar Buluşması’, Merinos AKKM’de gerçekleşti.
25.02.2017 Dr. Hüseyin Çelen
Dr. Hüseyin Çelen " Bel Fıtığı Aniden Oluşmaz " Özel Hayat Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Hüseyin Çelen, bel fıtığının aniden oluşmadığını, ama aniden belirdiğini söyledi.
24.02.2017 Yenişehir Belediye Başkanına Ziyaret
Yenişehir Belediye Başkanına Ziyaret Hastanemiz Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Özkul ve Halkla İlişkiler Müdürü Mihriban Ürkmez, Yenişehir Belediye Başkanı Sayın Süleyman Çelik'i makamında ziyaret etti.
23.02.2017 Yenişehir Kaymakamına Ziyaret
Yenişehir Kaymakamına Ziyaret Yenişehir Kaymakamı Sayın Suat Seyitoğlu’nu makamında ziyaret ettik.
13.02.2017 Burkent Genel Müdürüne Ziyaret
Burkent Genel Müdürüne Ziyaret Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Ahmet Özkul ve Hastanesi Başhekimimiz Dr.Fatih Özkul, Burkent Genel Müdürü Mustafa Karakoç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
24.01.2017 İl Müftümüze Hayırlı Olsun Ziyareti
İl Müftümüze Hayırlı Olsun Ziyareti Bursa İl Müftüsü İzani Turan'ı makamında ziyaret ettik.
23.01.2017 Yıldırım Kent Konseyi Başkanı'na Ziyaret
Yıldırım Kent Konseyi Başkanı'na Ziyaret Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ömer Aykan'ı ziyaret ettik.
23.01.2017 Valimize Ziyarette Bulunduk
Valimize Ziyarette Bulunduk Hastanemizin yönetim kurulu üyeleri, Bursa Valimiz Sayın İzzettin Küçük'ü makamında ziyaret etti.
16.01.2017 Eşler İçin İlişki Pusulası
Eşler İçin İlişki Pusulası Özel Hayat Hastanesi Uzman Psikolog Filiz Yakmaz Basılgan, sağlam bir ilişkinin temellerinin ancak sağlıklı bir iletişim ile atılabileceğini söyledi.
16.01.2017 Minik Öğrencilere Diş Sağlığı Anlatıldı
Minik Öğrencilere Diş Sağlığı Anlatıldı Diş sağlığı konusunda keyifli bir anlatımla bilgi verildi.