15.11.2018 Adliye çalışanlarına indirimli sağlık hizmeti
Adliye çalışanlarına indirimli sağlık hizmeti
12.11.2018 HAYAT SAĞLIK İÇİN YÜRÜYOR
HAYAT SAĞLIK İÇİN YÜRÜYOR
01.11.2018 HAYAT GEBE OKULU İLK MEZUNLARINI VERDİ
HAYAT GEBE OKULU İLK MEZUNLARINI VERDİ
01.11.2018 HAYAT’TAN KURUM İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ
HAYAT’TAN KURUM İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ
26.10.2018 ERKEN TEŞHİSTE TEDAVİSİ EN KOLAY ‘MEME KANSERİ’
ERKEN TEŞHİSTE TEDAVİSİ EN KOLAY ‘MEME KANSERİ’
04.10.2018 Sertifikalı Gebe Okulumuz Açılıyor !
Sertifikalı Gebe Okulumuz Açılıyor !
07.09.2018 Yeni Hayat'ta Bininci Doğum Heyecanı
Yeni Hayat'ta Bininci Doğum Heyecanı
11.05.2018 Osmangazi Okulları ile Sağlık İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Osmangazi Okulları ile Sağlık İndirim Sözleşmesi İmzalandı Osmangazi okulları ile sağlık indirim sözleşmesi imzalandı.Okul idaresi,öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz hastanemizde sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecektir.
25.04.2018 Hayat Hastanesi'ne Ödül
Hayat Hastanesi'ne Ödül Bursa Vergi Dairesi, "Gelir ve Kurumlar Vergisi Rekortmenleri ve Gönüllü Uyum Seviyesi Yüksek Mükellefler Ödül Töreni" gerçekleştirildi..
16.04.2018 Bursa Modern SİNPAŞ GYO Sakinlerine Menopoz Semineri
Bursa Modern SİNPAŞ GYO Sakinlerine Menopoz Semineri Hayat Hastanesi olarak Bursa Modern Sinpaş Gyo site sakinlerine Kadın Doğum Uzmanımız Dr.Nazmiye Şentürk Tarafından 'Menopoz' konulu seminer verildi.
10.04.2018 BESOB Başkanı Arif Tak ve Oda Başkanlarını Ağırladık
BESOB Başkanı Arif Tak ve Oda Başkanlarını Ağırladık Hastanemiz, Besob Başkanı Arif Tak ve oda başkanlarını tanıtım yemeğinde ağırladı ve yemeğin ardından Besob üyelerinin sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanması amacıyla protokol imzalandı.
05.04.2018 Bursa İlahiyat Fakültesi Akademisyenlerini Ağırladık
Bursa İlahiyat Fakültesi Akademisyenlerini Ağırladık Hayat Hastanesi Yönetimi Bursa İlahiyat Fakültesi Profösörlerini ve öğretim görevlilerini ağırladı.
26.03.2018 Sınav koleji Sağlık ve Tıp Kariyer klübü öğrencileri ,Hayat Hastanesi'ne ziyarette bulundu.
Sınav koleji Sağlık ve Tıp Kariyer klübü öğrencileri ,Hayat Hastanesi'ne ziyarette bulundu. Sınav koleji Sağlık ve Tıp Kariyer klübü öğrencileri,projeleri kapsamında Hayat Hastanesi'ne ziyarette bulundu.
26.03.2018 Hastanemiz Türk Metal Sendikası üyeleri ile yemekte buluştu.
Hastanemiz Türk Metal Sendikası üyeleri ile yemekte buluştu. Hastanemiz Türk Metal Sendikası üyeleri ile yemekte buluştu.
26.03.2018 Hayat Hastanesi Yönetimi, Bursa İhtisas ve Stratejik Araştırmalar Grubu üyelerini ağırladı.
Hayat Hastanesi Yönetimi, Bursa İhtisas ve Stratejik Araştırmalar Grubu üyelerini ağırladı. Hayat Hastanesi Yönetimi, Bursa İhtisas ve Stratejik Araştırmalar Grubu (BİSAG) üyelerini ağırladı.
18.03.2018 ÖZEL HAYAT HASTANESİ “ÇANAKKALE ZAFER” TEMALI RESİM SERGİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI…
ÖZEL HAYAT HASTANESİ “ÇANAKKALE ZAFER” TEMALI RESİM SERGİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI… Özel Hayat Hastanesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103’ncü yıldönümü kapsamında, Cebir Okulları’nda eğitim gören öğrencilerin hazırladığı “Çanakkale Zaferi ” konulu resim sergisine ev sahipliği yaptı.
15.03.2018 40. YILINDA, “YENİ HAYAT” HİZMETE GİRDİ
40. YILINDA, “YENİ HAYAT” HİZMETE GİRDİ Özel Hayat Hastanesi hizmetteki 40’ncı yılında, fiziki altyapısı, SUIT ve VIP odaları, yoğun bakım üniteleri, ameliyathaneleri ve son teknoloji cihazlarla donatılmış polikliniklerinin yanı sıra barındırdığı diğer özellikleriyle, Bursa’nın en yeni sağlık tesisini vatandaşların hizmetine sundu.
14.03.2018 14 MART TIP BAYRAMI YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİK
14 MART TIP BAYRAMI YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİK 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hastane yönetimimiz ve hekimlerimiz akşam yemeğinde bir araya geldi.
13.03.2018 EN BÜYÜK ARTIMIZ GÜVEN
EN BÜYÜK ARTIMIZ GÜVEN Bursa'nın 40 yıllık sağlık kurumu Hayat Hastanesi artık yeni yerinde. Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Başhekimi Dr. Fatih Özkul, “Biz Bursa'nın hastanesiyiz. Herkesin izi var burada. En büyük artımız insanların güveni” dedi.
08.03.2018 Hastane yönetimimiz; ‘Kadınlar Günü’nü kutladı.
Hastane yönetimimiz; ‘Kadınlar Günü’nü kutladı. Hastane yönetimimiz; hastane personeli, hasta odaları ve hastane bekleme alanında bulunan kadınlara karanfil dağıtarak tüm kadınların ‘Kadınlar Günü’nü kutladı.
28.02.2018 TÜRKİYE'DE SAĞLIKTA KALİTE ARTIYOR
TÜRKİYE'DE SAĞLIKTA KALİTE ARTIYOR Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ankara Yolu’ndaki yeni yerinde hizmete başlayan Özel Hayat Hastanesi’ni ziyaretinde, Türkiye’de sağlık alanında önemli gelişmeler yaşandığını, donanımlı tesislerle, kaliteli hizmet verildiğini söyledi.
28.02.2018 HAYAT HASTANESİ YENİ YERİNDE HİZMET VERMEYE BAŞLADI
HAYAT HASTANESİ YENİ YERİNDE HİZMET VERMEYE BAŞLADI Ankara Caddesi’nde Gökdere Kavşağı yakınında Bursa Büyükşehir Belediyesi karşısına yapılan Özel Hayat Hastanesi hasta kabul etmeye başladı.
20.02.2018 BAŞKAN DÜNDAR’DAN YENİ HAYAT’A ZİYARET
BAŞKAN DÜNDAR’DAN YENİ HAYAT’A ZİYARET Bursa Özel Hayat Hastanesi’nin yakında açılacak olan yeni binasını ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul Hastane Başhekimi Dr. Fatih Özkul ve Genel Müdür Betül Özkul Kabalar ile bir araya gelerek hayırlı olsun dileklerini iletti.
14.02.2018 İSTİHDAM HAYAT BULACAK
İSTİHDAM HAYAT BULACAK Hayat Hastanesi, açılışına günler kalan yeni hizmet binasında görev alacak olan personelini 2018 istihdam seferberliği ile kadrosuna katmayı hedefliyor.